Αρχική
Εξοπλισμός
Επικοινωνία
   
 
            Change lang Change lang
       Πωλήσεις-Ενοικιάσεις
Ενοικίαση Mini Maeda Γερανοί
Ενοικίαση Γερανοί Τηλεσκοπικοί Demag(1)
Ενοικίαση Γερανοί Τηλεσκοπικοί Kato(3)
Πωλήσεις Γερανοί Maeda(4)
Πωλήσεις Γερανών
       Εργαλεία-Ανταλλακτικά
       Τα έργα μας
Ανύψωση σκέπαστρου
Αρχική
 

Η εταιρία Γερανοί «ΔΙΑΣ» ΤΣΑΠΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κ ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1998 με κύριο αντικείμενο την ενοικίαση και απασχόληση τηλεσκοπικών γερανών στον τομέα των ανυψώσεων. Με γνώμονα την ασφάλεια και την υπευθυνότητα των εταίρων και του έμπειρου προσωπικού που διαθέτουμε, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με απώτερο στόχο την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η εταιρία μας διαθέτει 6 τηλεσκοπικούς γερανούς, με προοπτική επέκτασης του εξοπλισμού μας, δυνατοτήτων ανύψωσης 50 τόνων βάρους και 60 μέτρων ύψους, με πιστοποιητικά ελέγχου άρτιας λειτουργίας και ασφάλειας, οι οποίοι εγγυώνται ολοκληρωμένες λύσεις στις απαιτήσεις του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου μας.

Η εταιρίας μας δραστηροποιείται στο χώρο των ανυψώσεων και συγκεκριμένα στις ανυψώσεις και τοποθετήσεις

  • Υλικών και σιδήρων οικοδομών
  • Εμβόλων ανελκυστήρων
  • Διαφημιστικών πινακίδων
  • Κλιματιστικών, ψυκτικών μηχανημάτων
  • Διαφόρων βαρέων αντικειμένων (οικιακών συσκευών, δέντρων κλπ).

Πελάτες μας είναι κατασκευαστικές εταιρίες, τεχνικά γραφεία ανελκυστήρων, έμποροι σιδήρων, εταιρίες κλιματιστικών και ιδιώτες.

Ο επαγγελματισμός μας, η εμπειρία μας, η γρήγορη εξυπηρέτηση που μας χαρακτηρίζει, οι προσιτές τιμές μας και η σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αποκτήσει με τους πελάτες μας, μας έχουν καταξιώσει στο χώρο τον οποίο δραστηριοποιούμαστε.